Δείτε ΑΝΤ1Live TV από οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού

2
Το παρακάτω άρθρο το έγραψε ο φίλος michaelkrtikos και είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος για τους Έλληνες του εξωτερικού για να μπορούνε να βλέπουν ANT1 στο iphone/ipad χωρίς να χρειάζεται συνδρομή...

Σημερα έρχομαι με ένα tip για τους Έλληνες του εξωτερικού. Ίσως κάποιοι από εσάς έχετε προσπαθήσει να δείτε ΑΝΤ1 μέσω Ίντερνετ και δεν μπορείτε βλέποντας την παρακάτω εικόνα:

Posted Image

Αυτο συμβαίνει γιατι για εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού ο ΑΝΤ1 ζητάει συνδρομή για να μπορέσουμε να δουμε είτε live είτε το αρχείο του καναλιού!

Υπάρχει λοιπόν μόνο ένας τρόπος να ξεγελασουμε την σελίδα ώστε να νομίζει ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα και να μας αφήσει να δουμε το προγραμμα και δεν ειναι άλλος απο την χρήση proxy server που να βρίσκεται στην Ελλάδα!

Ανοίγουμε λοιπόν τις ρυθμίσεις του iPad ή του iPhone μας και επιλέγουμε WIFI. Αφου βρούμε το δίκτυο στο οποίο είμαστε συνδεδεμένοι πατάμε το μικρο μπλε βελακι για να δουμε τις ρυθμίσεις του δικτύου μας. Στο κάτω μέρος βρίσκεται η επιλογή proxy όπου και θα πατήσουμε το Manual και θα εισάγουμε IP Address και Port όπως την παρακατω εικόνα:


Posted Image


IP: 150.140.184.110
Port: 3128

Αφου το κανουμε αυτο, κλείνουμε τις ρυθμίσεις και επιστρέφουμε στο Safari και ξαναφορτωνουμε την σελίδα του ΑΝΤ1 http://www.antenna.gr/webtv/live

Με μεγάλη μας χαρα θα δουμε την παρακατω εικόνα:

Posted Image

Να θυμάστε ότι πρέπει να χρησιμοποιητε τον proxy μόνο όταν βλέπετε τηλεόραση καθώς αν το ξεχάσετε ανοιχτό όλη η κίνηση σας περνάει μέσα απο τον server στην Ελλάδα και μπορει να καθυστερεί το φορτωμα των σελίδων που δεν το χρειάζονται.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Πρωτα θα πω Χρονια Πολλα σε ολους που θα μπουν σε αυτη τη σελιδα , & μετα θα πω ΠΟΛΛΑ Μπραβο στο Παλληκαρι τον michaelkrtikos ( οπως ειναι γραμμενο το ονομα στη σελιδα ) Στελιος απο ΚΡΗΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν δείχνει τώρα με αυτές τις ρυθμίσεις. Εχει αλλάξει κάτι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !