Ελληνικό app για ζώδια στην κορυφή

0
Η ελληνική εφαρμογή “Ωροσκόπιο” από τη SmartApps κατάφερε μέσα σε μια μέρα να ανέβει στην πρώτη θέση του ελληνικού App Store και σύμφωνα με τους κατασκευαστές της είναι η μόνη σε όλο τον κόσμο που λέει τα ζώδια με εκφώνηση καθημερινά. Η εμπειρία της ακρόασης είναι ενδιαφέρουσα και δίνει..
στην πρόβλεψη ένα “τηλεοπτικό” αέρα.

Ανάμεσα στις λειτουργίες της εφαρμογής είναι οι περιοδικές προβλέψεις ημέρα, μήνας, έτος, προβλέψεις για τη Νέα Σελήνη, την Πανσέληνο και για Σελήνη εκτός πορείας που επίσης σύμφωνα με τους κατασκευαστές δεν θα βρείτε αλλού και ταίριασμα ζωδίων βάσει των γενικών τους χαρακτηριστικών.

Οι προβλέψεις γίνονται από την Αστρολόγο, Ηρώ Κουντούρη και είναι διαθέσιμες για έξι μήνες δωρεάν με την αγορά της εφαρμογής, η οποία κοστίζει 0,79 λεπτά του ευρώ. Στη συνέχεια, ο χρήστης θα πληρώσει εκ νέου αυτό το ποσό για να ανανεώσει τη συνδρομή του. Με μια αγορά, η εφαρμογή μπορεί να είναι διαθέσιμη σε iPhone και iPad.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !