iFind Girl: Appstrore

0
Για τον Πέτρο Δημητρακόπουλο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού οι περισσότεροι θα θυμάστε ότι είναι το παιδί θαύμα που στα 14 του έφτιαξε την πρώτη του εφαρμογή και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και είχαμε αναφερθεί πέρυσι στο blog.
Τώρα ο Πέτρος ξανά "χτυπά" με την βοήθεια δυο φίλων του τον Γιώργο Δερλερέ και τον Ευγένιο Παπαδόπουλο (Ο Γιώργος και ο Ευγέννιος έγραψαν το περιεχόμενο και ο Πέτρος τον προγραμματισμό.
Ας πάμε όμως να δούμε την περιγραφή της εφαρμογής...

Περιγραφή:
Σας φένεται δύσκολο το να μιλήσετε σε ένα κορίτσι που σας αρέσει;
Θέλετε να βρείτε ένα κορίτσι αλλά αποτυγχάνεται συνεχώς;
Θέλετε να βελτιώσετε το ποσοστό επιτυχίας σας στα κορίτσια;

Το iFind Girl, είναι ο απόλυτος οδηγός που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να ελκύετε άτομα του γυναικείου φύλου και πώς να ξεκινήσετε μία ερωτική σχέση. Η εφαρμογή περιέχει αρκετές συμβουλές σχετικά με το πώς πρέπει να φέρεσται όταν βρίσκεσται μπροστά σε κορίτσια και συμβουλές για καλό flirt. Περιέχει επίσης συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε κατά την διάρκεια του πρώτου ραντεβού και μία λίστα με χρήσιμες ατάκες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας σας. Τo iFind Girl, προσφέρει και ένα quiz που θα σα βοηθήσει να ελέγχξετε τις δυνατότητές σας απαντώντας 10 απλές ερωτήσεις. Τέλος, η εφαρμογή περιέχει μία κατηγορία στην οποία θα αναρτώνται οι πετιχυμένες ρομαντικές ιστορίες που μας στέλνουν οι χρήστες (μπορείτε και εσείς να στείλετε την δική σας ιστορία αν είναι αληθινή, στο ifindgirl@gmail.com).

Το iFind Girl, είναι το σωστό σημείο για να ξεκινήσετε αν επιθυμείτε να έχετε επιτυχία στα κορίτσια και αν θέλετε να βρείτε την πραγματική αγάπη..

Screenshots:
Καλή επιτυχία Πέτρο και το Blog είναι πάντα ανοιχτό στις ιδέες σου...καλή ανάσταση

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !