Προσοχή κυκλοφορούν ψεύτικα iphone!!!

3
Αυτήν την φορά οι επιτήδειοι το οργάνωσαν πιο επαγγελματικά αφού έχουν έρθει μεγάλες ποσότητες με ψεύτικα iphone 4S που διαθέτουν φορτιστή ακουστικά μέχρι και το κουτί της Apple αλλά μόλις το ανοίξετε μέσα το μόνο που θα βρείτε είναι ένα ωραίο λαμπάκι και ένα κομμάτι σίδερο για να έχει το απαιτούμενο βάρος.
Να είστε λοιπόν ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί έχουν απλωθεί σχεδόν σε όλες τις πόλεις από τους γείτονες μας τους Τούρκους.
Δείτε το σχετικό video για να καταλάβετε τι εννοώ...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Καλησπερα! Φιλε μου ετσι τη πατησα περσι στη θεσσαλονικη! Μου το ξεκινησε απο τα 200€ και τελικα το πηρα 120€ και οταν μετα απο τα νευρα μου το εσπασα ειχα μεσα ενα λαμπακι μια μπαταρια και το σιδερο για το απαιτουμενο βαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είσαι ο μόνος φίλε μου και ένα φιλαράκι μου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει έλα να δεις τι κελεπούρι πήρα και όταν του το άνοιξα και το είδε μέσα τρελάθηκε.Αυτός την πάτησε στην Αθήνα.
    Υπάρχουν πολλά έξω για αυτό προσέξτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΟΙ.ΤΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !