Το δικαστήριο δικαίωσε την Apple

0
Μετά από πολλές εβδομάδες δικαστικών μαχών η δικαιοσύνη αποφάνθηκε και δικαίωσε την Apple εναντίον της Samsung για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
Αρχικά η Apple είχε ζητήσει για αποζημίωση ...
το ποσό των 2.200 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά η επιτροπή του δικαστηρίου που αποτελούταν από 8 άτομα αποφάνθηκε να πληρώσει η Samsung 119.625.000 εκατομμύρια.
Αξιοσημείωτο είναι ότι και η Apple πρέπει να πληρώσει για μια παραβίαση πατέντας σχετικά με το FaceTime  με το ποσό των 158.400 δολαρίων.
Μετά την έκδοση της απόφασης η Apple δήλωσε ικανοποιημένη τα ακόλουθα...

#Είμαστε ευγνώμονες για την κριτική επιτροπή και το δικαστήριο για την υπηρεσία τους. Η σημερινή απόφαση ενισχύει το τι τα δικαστήρια σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη διαπιστώσει: ότι η Samsung έκλεψε σκόπιμα τις ιδέες μας και αντιγραφούν τα προϊόντα μας. Έχουμε αγωνιστεί για να υπερασπιστούμε τη σκληρή δουλειά που για τα αγαπημένα μας προϊόντα όπως το iPhone, που οι υπάλληλοί μας αφιερώνουν τη ζωή τους για να σχεδιάσουν και να προσφέρουμε στους πελάτες μας.#

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !