Το Colouration Tweak σας επιτρέπει να προσθέτετε χρώματα σε σχεδόν κάθε μέρος του iOS

0


Αν πιστεύετε ότι το περιβάλλον εργασίας  του χρήστη στο iOS χρειάζεται περισσότερα χρώματα, τότε το Colouration tweak για jailbroken συσκευές είναι για εσάς.
Αυτό το tweak επιτρέπει στους χρήστες να φέρουν νέα χρώματα σε διάφορα στοιχεία της διεπαφής του iOS, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταμορφώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση της συσκευής τους. 

Με το Colouration tweak οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τα χρώματα των διαφόρων στοιχείων που βρίσκονται στη γραμμή κατάστασης, στην αρχική οθόνη, στη διεπαφή συστήματος, στην οθόνη κλειδώματος, στις εφαρμογές και αλλού.

Όταν μιλάμε για το χρωματισμό του iOS με το Colouration tweak είναι γεμάτο δυνατότητες. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, το  tweak μπορεί να αλλάξει το χρώμα του φόντου της γραμμής κατάστασης, το χρώμα του περιγράμματος της μπαταρίας, το χρώμα πλήρωσης της μπαταρίας, το χρώμα της μπαταρίας, τα σήματα του Wi-Fi, τα σήματα κινητής τηλεφωνίας, τους δείκτες ώρας και δραστηριότητας.

Στην Αρχική οθόνη οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τα χρώματα των ετικετών εφαρμογών, το φόντο της ετικέτας εφαρμογής, το φόντο του φακέλου, το χρώμα προβολής και το χρώμα της γραμμής αναζήτησης της Βιβλιοθήκης εφαρμογών του iOS 14.

Μπορείτε να περιμένετε τις επόμενες μέρες παρόμοιο βαθύ επίπεδο προσαρμογής χρώματος και σε άλλα μέρη του iOS που μπορούν να εξατομικευτούν με αυτό το tweak.

Ακόμη στοιχεία διεπαφής του χρήστη όπως ρυθμιστικά, χρώματα συστήματος για την αρχική γραμμή, πληκτρολόγιο, ειδοποιήσεις, Κέντρο ελέγχου και πολλά άλλα μπορούν επίσης να αλλάξουν με το χρωματικό αυτό tweak.

Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσθέτουν χρώματα σε διάφορες εφαρμογές όπως τις σημειώσεις και τα μηνύματα. Στην εφαρμογή Μηνύματα μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του συννεφάκι μηνυμάτων, το κουμπί αποστολής και άλλα. Αυτό αλλάζει την εμφάνιση και την αίσθηση ολόκληρης της εφαρμογής.

Το χρωματικό tweak για συσκευές jailbroken είναι διαθέσιμο στο Repο Packix για 0,99 $ και λειτουργεί με το iOS 13 μέχρι το iOS 14.3.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !