Πώς να ελέγχετε την κάμερα του iPhone σας από απόσταση χωρίς να την αγγίζετε

0

Τα iPhone είναι γνωστό ότι διαθέτουν μία από τις καλύτερες κάμερες smartphone στον κόσμο και συχνά κατατάσσονται πρώτα στις δοκιμές κάμερας του DxOMark . Με ένα τόσο καλό σύνολο φωτογραφικών μηχανών, τα iPhone αντικατέστησαν τα DSLR για πολλούς δημιουργούς περιεχομένου και επαγγελματίες φωτογράφους. Έτσι μπορεί να προκύψει μια κατάσταση κατά την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας για να τραβήξετε μια φωτογραφία και πρέπει να ενεργοποιήσετε το κλείστρο από απόσταση. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε από απόσταση το κλείστρο της κάμερας του iPhone σας χωρίς να το αγγίξετε, με ή χωρίς Apple Watch.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να ενεργοποιήσετε το κουμπί κλείστρου κάμερας ενός iPhone από απόσταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Apple Watch ή ένα αποκλειστικό κουμπί απομακρυσμένου κλείστρου. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη Siri για να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Πώς να ελέγχετε την κάμερα του iPhone σας από απόσταση χρησιμοποιώντας το Apple Watch

apple ρολόι ελέγχου κάμερα iPhone

Γνωρίζατε ότι το Apple Watch μπορεί να λειτουργήσει ως ζωντανή ροή για την κάμερα του iPhone σας; Δείτε πώς μπορείτε να ελέγχετε την κάμερα του iPhone σας από απόσταση χρησιμοποιώντας το Apple Watch.

Βεβαιωθείτε ότι το Apple Watch και το iPhone σας είναι ενημερωμένα. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Βήμα 1: Τοποθετήστε το iPhone σας στο τρίποδο ή όπου θέλετε να τραβήξετε τη φωτογραφία.

Βήμα 2: Εκκινήστε την εφαρμογή Κάμερα τόσο στο iPhone όσο και στο Apple Watch

Βήμα 3: Θα δείτε τώρα τη ζωντανή ροή κάμερας από το iPhone σας απευθείας στο Apple Watch. Τώρα μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες στο iPhone σας πατώντας το κουμπί κλείστρου κάμερας  στο Apple Watch.

Μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας από την εφαρμογή κάμερας του Apple Watch. Πατήστε τις τρεις κουκκίδες δίπλα στο κουμπί κλείστρου της κάμερας και, στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε το χρονόμετρο, τη ρύθμιση HDR, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη Ζωντανή φωτογραφία και να κάνετε πολλά περισσότερα.

Απομακρυσμένος έλεγχος της κάμερας του iPhone σας χρησιμοποιώντας φωνητικό έλεγχο

μεταφορά φωνής iphone Η ένταση του φωνητικού ελέγχου iphone αυξάνεται

Εάν δεν έχετε ένα Apple Watch, μην ανησυχείτε. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε απευθείας την κάμερα του iPhone σας χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το iPhone τραβά μια φωτογραφία όταν πατάτε τα κουμπιά έντασης στην εφαρμογή Κάμερα. Χρησιμοποιώντας το Voice Control, θα εξαπατήσουμε το iPhone ώστε να αυξήσει (ή να μειώσει) την ένταση ενώ η εφαρμογή Κάμερα είναι ανοιχτή στο iPhone, χρησιμοποιώντας τη φωνή μας και, με τη σειρά του θα κάνει κλικ σε μια εικόνα.

Βήμα 1: Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Προσβασιμότητα και, στη συνέχεια, Φωνητικός έλεγχος .

Βήμα 3: Εναλλαγή της επιλογής Φωνητικός έλεγχος.

Βήμα 4: Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα στο iPhone σας και πείτε "Αυξήστε την ένταση" ή "Μειώστε την ένταση" και το κλείστρο της κάμερας θα ενεργοποιηθεί αντ 'αυτού.

Θυμηθείτε, η επιλογή "Φωνητικός έλεγχος" διατηρεί ενεργό το μικρόφωνό σας, ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται. Έτσι, απενεργοποιήστε το φωνητικό έλεγχο όταν τελειώσετε.

Ελέγξτε την κάμερα του iPhone χρησιμοποιώντας χειρονομίες

κάμερα χειρονομίας γυαλιού iphone

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο App Store που σας επιτρέπουν να ελέγχετε την κάμερα χρησιμοποιώντας μόνο τις χειρονομίες σας. Αυτοί οι τύποι εφαρμογών είναι βολικοί όταν τραβάτε μια selfie ή μια ομαδική φωτογραφία.

Το Kaca  είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφιών που βασίζονται σε χειρονομίες στο App Store. Όχι μόνο σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες χωρίς να αγγίξετε το iPhone σας, αλλά και να προσαρμόσετε τις διαθέσιμες κινήσεις. Απλώς πατήστε  ενώ η εφαρμογή είναι ανοιχτή και θα τραβήξει μια φωτογραφία. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ελέγχους όπως ισορροπία λευκού, έλεγχο έκθεσης και ακόμη και διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών.

Λήψη - εφαρμογής Kaca

Χρησιμοποιήστε τη Siri για να τραβήξετε μια φωτογραφία στο iPhone σας

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τη Siri για να ελέγξετε την κάμερα του iPhone σας. Το να καλέσετε τη Siri και να της πείτε «Λήψη φωτογραφίας» δεν αγγίζει το κλείστρο της κάμερας αλλά ανοίγει την εφαρμογή Κάμερα.

Βήμα 1: Προχωρήστε στην εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone σας.

Βήμα 2: Μεταβείτε στην καρτέλα Συλλογή και αναζητήστε "Πείτε τυρί".

Βήμα 3: Πατήστε Προσθήκη συντόμευσης και κάντε κλικ στο Ok .

Βήμα 4: Τώρα, μπορείτε να καλέσετε τη Siri και να πείτε, "Hey Siri, say Cheese" και ο βοηθός φωνής θα τραβήξει φωτογραφίες για εσάς. Ωστόσο, θα πρέπει να πείτε στο θέμα σας να χαμογελάσει.

Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό τηλεχειριστήριο κλείστρου κάμερας Bluetooth με το iPhone σας

απομακρυσμένη κάμερα iphone Bluetooth

Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό τηλεχειριστήριο κλείστρου κάμερας. Αυτά τα τηλεχειριστήρια συνδέονται στο iPhone σας μέσω Bluetooth και μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες από απόσταση χωρίς καμιά φασαρία. Αφού το αντιστοιχίσετε με το iPhone σας, ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή κάμερας στο iPhone σας και κάντε κλικ στο κουμπί κλείστρου Bluetooth. Θα βρείτε πολλά τηλεχειριστήρια κάμερας Bluetooth για το iPhone σας στο Amazon,  κάτω των 7 $ δολαρίων.

Αγορά τώρα - Bluetooth Remote Shutter για iPhone (6,99 $)



 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !