Η Apple αποτίει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ Β' στον ιστότοπό της

0


Η Apple
άλλαξε την αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της για να τονίσει τον θάνατο της βασίλισσας  Ελισάβετ Β' και προκειμένου να της αποτίσει φόρο τιμής μετά τον θάνατό της στις 8 Σεπτεμβρίου. Η αλλαγή του ιστότοπου επηρεάζει ορισμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά και των ΗΠΑ.

Ο ιστότοπος της Apple εμφανίζει μια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ Β' που τραβήχτηκε από την Dorothy Wilding στις 26 Φεβρουαρίου 1952. Ένα σύντομο κείμενο λέει "In memoriam, Her Majesty Elizabeth II" , ακολουθούμενο από τα χρόνια γέννησης και θανάτου (1926 -2022). Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, όλη η προβολή για το iPhone 14s , τα AirPods Pro 2 και τα νέα Apple Watches έχουν φύγει προσωρινά. Φυσικά, εξακολουθεί να είναι δυνατή η πλοήγηση σε κάθε σελίδα, αλλά πρέπει να περάσετε από το μενού.

Ο Τιμ Κουκ θέλησε επίσης να αποτίσει φόρο τιμής σε αυτήν που βασίλεψε για 70 χρόνια, ένα ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε ένα tweet, το αφεντικό της Apple είπε: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευγενές από το να αφιερώνεις τη ζωή σου στην υπηρεσία των άλλων. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας για να τιμήσουμε τη ζωή και την αφοσίωση στο καθήκον της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Μπορεί αυτή να αναπαυθεί εν ειρήνη ".


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !