Δείτε τι λέει η Apple στις σημειώσεις της:

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε τραγούδια σε εφαρμογές όπως το TikTok, το Instagram και το YouTube. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το Shazam, να πατήσετε το μπλε κουμπί και να επιστρέψετε στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσατε. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσετε το iCloud για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των Shazams σας και να τα συγχρονίσετε με την Αναγνώριση τραγουδιού στο Κέντρο Ελέγχου. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Shazam > Συγχρονισμός iCloud.

Το Shazam αναγνωρίζει οποιοδήποτε τραγούδι σε δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανακαλύψετε καλλιτέχνες, στίχους, βίντεο και λίστες αναπαραγωγής, όλα δωρεάν. Η εφαρμογή έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο λήψεις μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple ανακοίνωσε την εξαγορά της Shazam το 2017 . Το ποσό θα ήταν περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια. Χρειάστηκε μέχρι το 2018 για να ολοκληρωθεί η εξαγορά . Το 2021, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.2 το οποίο πρόσθεσε ένα κουμπί Shazam στο κέντρο ελέγχου για γρήγορη αναγνώριση της μουσικής. Δεν ήταν πλέον υποχρεωτική η υποβολή της αίτησης. Με το iOS 15, το Ιστορικό εμφανίστηκε με ένα παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιο στο Κέντρο Ελέγχου. Έκτοτε, όλα τα δεδομένα συγχρονίζονται εντός της εφαρμογής.