Μην περιμένετε και πολλές αλλαγές με το iOS 16.6. Είμαστε στην πέμπτη beta και δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για να διαπιστώσετε. Η μόνη αλλαγή που παρατηρήθηκε είναι ότι το iOS 16.6 θέτει τις βάσεις για την επαλήθευση του κλειδιού ανάφλεξης του iMessage . Αυτό προσθέτει επιπλέον ασφάλεια, διασφαλίζοντας ότι η επαφή με την οποία μιλάτε είναι στην πραγματικότητα αυτή η επαφή και όχι κάποιο κακόβουλο προσωπικό που την υποδύεται. Αν και η επιλογή υπάρχει στην beta, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Η ενεργοποίησή του δεν αλλάζει τίποτα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές iOS 16, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 16.6 Beta 5. Η τελική έκδοση θα πρέπει να είναι σύντομα. Ωστόσο, η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει Beta 5 για macOS 13.5 (build 22G5072a), watchOS 9.6 (build 20U5570a) και tvOS 16.6 (build 20M5571a. Και πάλι, αυτό είναι για προγραμματιστές και έρχεται δύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη έκδοση.

Αν περιμένετε τη νέα έκδοση beta του iOS 17, θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Θα έπρεπε κανονικά να προσγειωθεί την επόμενη εβδομάδα.