Το μπλε χρώμα διαφημίζεται ότι έχει ένα βουρτσισμένο φινίρισμα που δεν μοιάζει με το ανοξείδωτο χάλυβα που είχε χρησιμοποιήσει η Apple στο παρελθόν. Αυτό συμβαίνει επειδή το iPhone 15 Pro είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο . Το χρώμα είναι παρόμοιο με το μπλε που χρησιμοποίησε η Apple για το iPhone 12 Pro, αλλά προορίζεται να είναι πιο σκούρο και με περισσότερο γκρι για να συμπληρώνει καλύτερα το φινίρισμα από τιτάνιο.

Εκτός από το σκούρο μπλε, η Apple θα προσφέρει το iPhone 15 Pro σε ασημί, διαστημικό γκρι / διαστημικό μαύρο και γκρι τιτανίου.

Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν κάποιες φήμες για ένα σκούρο κόκκινο iPhone 15 Pro . Αλλά ο Unknownz21 έχει συζητήσει με τις πηγές του και αναφέρει ότι δεν είχε καμία αντίληψη που να υποδηλώνει ότι η Apple ετοιμάζει ένα τέτοιο μοντέλο. Αντίθετα, το μπλε χρώμα χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές με τα πρωτότυπα. Το MacRumors επιβεβαιώνει ανεξάρτητα απο την πλευρά του ότι ένα μπλε μοντέλο δοκιμάζεται όντως από την Apple.

Τι γίνεται με τα iPhone 15 και 15 Plus, δηλαδή τα μοντέλα που δεν είναι Pro; Αν μείνουμε στις λίγες φήμες που κυκλοφορούν για αυτά, τα χρώματα θα είναι το ζεστό ροζ, το γαλαζοπράσινο (κυανό) και το πράσινο της μέντας.