Το κουτί του iPhone 15 Pro αποκαλύπτεται σε εικόνα πριν από την ανακοίνωση της Apple

0

Προκύπτουν όπως φαίνεται πολλές διαρροές σχετικά με το iPhone 15s αυτή τη στιγμή, υπάρχουν ακόμη και για το κουτί του smartphone. Μια νέα πληροφορία αποκαλύπτει την οπτική που θα προσφερθεί.

Όπως μπορούμε να δούμε, το κουτί παρουσιάζει το iPhone 15 Pro από μπροστά με μαύρο φόντο, σαν να ήταν απενεργοποιημένο το smartphone. Στη συνέχεια, βρίσκουμε ένα σχήμα που μπορεί να ανακαλέσει το γράμμα S σχεδιασμένο με λευκό. Το υπόλοιπο κουτί είναι λευκό. 

Αυτός ο σχεδιασμός βασίζεται σε αυτά που μοιράζονται οι χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο του Weibo. Ένας χρήστης στο X (Twitter) έχει κάνει τα απαραίτητα για να προσφέρει μια απόδοση και έτσι να δώσει μια επισκόπηση του πως πρέπει να είναι το κουτί κατά την άφιξη.

Η εικόνα μπορεί να θυμίζει το κουτί του iPhone 14 Pro το οποίο,  είναι πιο πολύχρωμο στην οθόνη. Η Apple θα επέλεγε ένα μάλλον απλό σχέδιο φέτος.


Από την κυκλοφορία του iPhone XS, η Apple εναλλάσσει τα γραφικά στο επάνω μέρος της συσκευασίας της για τα μοντέλα Pro κάθε χρόνο, έτσι ώστε να δείχνει την οθόνη της συσκευής ένα χρόνο και μετά το πίσω μέρος του smartphone το επόμενο έτος. Πέρυσι, το κουτί του iPhone 14 Pro έδειξε την μπροστινή οθόνη. Εάν η σημερινή απόδοση είναι ακριβής, τότε η Apple θα απορρίψει την εναλλακτική όψη μπροστά με πίσω από έτος σε έτος.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε και πολύ για να ελέγξετε το iPhone 15s (και τα κουτιά τους). Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα της smartphone στις 12 Σεπτεμβρίου .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !