Η Apple θα παράγει AirPods με κάμερες έως το 2026

0

Τα πράγματα γίνονται τώρα λίγο πιο ξεκάθαρα για τα AirPods με κάμερες, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo  που  ανακοινώνει ότι η Apple θα ξεκινήσει την παραγωγή τους μέχρι το 2026.

Το Bloomberg είχε ήδη αναφέρει αυτό το έργο των ακουστικών απο τον Φεβρουάριο. Τα AirPods με κάμερες θα έχουν λειτουργίες AI και αισθητήρες που σχετίζονται με την υγεία. Αυτό το έργο έχει την κωδική ονομασία B798 και ξεκίνησε πέρυσι. Οι κάμερες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη δεδομένων που θα επεξεργαζόταν η τεχνητή νοημοσύνη και θα βοηθούσαν τους χρήστες στις καθημερινές τους εργασίες.

Σήμερα, ο Kuo είπε ότι τα νέα AirPods αναμένεται επίσης να χρησιμοποιηθούν με το Vision Pro της Apple και μελλοντικά ακουστικά για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη χωρικού ήχου και την ενίσχυση του οικοσυστήματος χωρικών υπολογιστών. Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης παρακολουθεί ένα βίντεο με το Vision Pro και φοράει τα νέα AirPods, αν γυρίσει το κεφάλι του για να κοιτάξει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μπορεί να τονιστεί η πηγή ήχου προς αυτήν την κατεύθυνση για να βελτιωθεί η εμπειρία ήχου/χωρικής πληροφορικής.

Από την άλλη πλευρά, ο αναλυτής λέει ότι η υπέρυθρη κάμερα μπορεί να ανιχνεύσει αλλαγές εικόνας στο περιβάλλον, οι οποίες θα μπορούσαν να επιτρέψουν τον έλεγχο χειρονομιών στον αέρα για τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης μεταξύ του χρήστη και της συσκευής. Η Apple έχει καταθέσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε αυτόν τον τομέα.

Τέλος, ο Kuo δηλώνει ότι η Apple εργάζεται επί του παρόντος με τη Foxconn σε μονάδες κάμερας για μελλοντικά ακουστικά. Ο στόχος είναι να παραχθούν μεταξύ 18 και 20 εκατομμυρίων αντιγράφων, που αντιπροσωπεύουν περίπου 10 εκατομμύρια ζεύγη AirPods.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !