Η Apple εξετάζει ακόμα μια θήκη AirPods με οθόνη

0


Η Apple εξακολουθεί να εξετάζει το ενδεχόμενο να τοποθετήσει μια οθόνη στη θήκη των AirPods, όπως φαίνεται σε μια εταιρική πατέντα . Κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, αλλά χορηγήθηκε  αυτή την εβδομάδα. Είχε ήδη μιλήσει για αυτή πρώτη φορά το 2023 .

Στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της, η Apple ισχυρίζεται ότι "βλάβες που σχετίζονται με τον έλεγχο των ασύρματων ακουστικών από τον χρήστη μπορούν να μειωθούν ή να εξαλειφθούν . " Η Apple είναι λίγο ασαφής σχετικά με τη φύση αυτών των ελλείψεων, αλλά αφού υποδείξει ότι υπάρχουν κάποιες, η ομάδα αναφέρει πώς χρησιμοποιούνται. Προτείνει ότι το να μην μπορείτε να δείτε οπτικές πληροφορίες όταν, για παράδειγμα, κάνετε μια κίνηση ολίσθησης σε ένα AirPod είναι πρόβλημα. 


Στη συνέχεια, η εταιρεία διαφημίζει τα οφέλη μιας οθόνης αφής σε ένα κουτί. Λέει ότι μια τέτοια οθόνη θα έχει γραφικό περιβάλλον χρήστη και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με γραφίδα ή απλές κινήσεις αφής.

Όπως θα περίμενε κανείς δεδομένου ότι συνδέεται με AirPods, η ιδέα της οθόνης είναι να προσφέρει στοιχεία ελέγχου για την αναπαραγωγή περιεχομένου, όπως μουσική. Στο παράδειγμά της, η Apple εμφανίζει ένα κουμπί αναπαραγωγής στο κέντρο και κουμπιά για να πηγαίνετε πίσω και εμπρός. Μπορεί να σας θυμίζει iPod nano.

Υπενθυμίζουμε ότι κάποια πλαστά AirPods με οθόνη αφής OLED κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο . Μπορούν (ίσως περισσότερο ή λιγότερο) να δώσουν μια γεύση από το τι μπορεί να προσφέρει η Apple στο μέλλον.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !