Η εγγύηση της Apple δεν καλύπτει πλέον μικρές ρωγμές σε iPhone και Apple Watch

0

Η Apple άλλαξε αθόρυβα την συμφωνία για την εγγύηση στο iPhone και το Apple Watch, μην καλύπτοντας πλέον μικρές ρωγμές στην οθόνη. Τώρα πρέπει να πληρώσετε για αυτήν την επισκευή αν διαπιστώσετε κάτι.

Σύμφωνα με το 9to5Mac , η Apple έστειλε ένα σημείωμα στα Apple Stores και σε εξουσιοδοτημένους επισκευαστές ανακοινώνοντας ότι οι πελάτες δεν μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την εγγύηση για να λάβουν δωρεάν επισκευή εάν υπάρχει απλώς μια μικρή ρωγμή (μέγεθος μιας τρίχας) στην οθόνη. Αυτό θα θεωρείται πλέον τυχαία ζημιά.

Για τα iPhone 14 και 15 για παράδειγμα, η Apple χρεώνει 338,99 ευρώ για την αντικατάσταση μιας ραγισμένης οθόνης. Ανεβαίνει στα 405 ευρώ για ένα iPhone 15 Pro και στα 489 ευρώ για ένα iPhone 15 Pro Max. Από την άλλη, το κόστος είναι 29 ευρώ για όλους όσους έχουν ασφάλιση AppleCare+.

Προς το παρόν, η αλλαγή ισχύει μόνο για το iPhone και το Apple Watch. Η Apple συνεχίζει να καλύπτει τις επισκευές μικρών ρωγμών για iPad και Mac υπό την εγγύηση. Αλλά για πόσο καιρό; Είναι ένα μυστήριο αυτή τη στιγμή.

Η Apple δεν έχει παράσχει συγκεκριμένο λόγο για αυτήν την αλλαγή. Ιστορικά, αυτή η πολιτική ήταν κάπως διάσπαρτη, με ορισμένα καταστήματα και εξουσιοδοτημένους επισκευαστές να είναι πιο επιεικείς από άλλα. Με αυτή την αλλαγή όμως θα πρέπει τώρα όλοι να πληρώσετε.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !