«Μερικά από τα αγαπημένα μας παιχνίδια Mac είναι διαθέσιμα σε μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία », λέει η Apple. Εδώ είναι τα διάφορα παιχνίδια που πωλούνται στο Mac App Store με τις νέες τιμές τους:

Όλα τα παιχνίδια Mac που πωλούνται μπορείτε να τα βρείτε σε αυτήν τη σελίδα . Η Apple μοιράζεται μια σύντομη περιγραφή εκεί κάθε φορά. Εκπτώσεις προσφέρονται μέχρι τις 27 Ιουνίου, δηλαδή την ερχόμενη Πέμπτη. Δεν χρειάζεται λοιπόν να περιμένετε για να επωφεληθείτε από τις νέες τιμές.

Κάθε παιχνίδι με την έκπτωση είναι διαθέσιμο στο Mac App Store. Απέχουμε πολύ από το Steam όσον αφορά τον κατάλογο, αλλά η Apple ελπίζει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν το Mac τους για να παίξουν. Άλλωστε, ο κατασκευαστής μιλάει για gaming κατά τη διάρκεια των βασικών ομιλιών του εδώ και μερικά χρόνια. Υπάρχει ακόμη και μια λειτουργία παιχνιδιού στο macOS που βελτιστοποιεί την απόδοση κατά το gaming. Αυτή η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη σε iPhone και iPad με iOS 18 .