Όπως σημειώθηκε από το Aaronp613 στο κοινωνικό δίκτυο X, ο αριθμός έκδοσης είναι 10M7169 για το υλικολογισμικό Magic Mouse 3.1.1. Για το Magic Trackpad, είναι ο αριθμός έκδοσης 10M7168 για υλικολογισμικό 3.1.1.

Για να ελέγξετε την εγκατεστημένη έκδοση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συστήματος > Bluetooth και κάντε κλικ στο «i» στα δεξιά του ονόματος του ποντικιού ή του trackpad. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο λογότυπο της Apple στην επάνω αριστερή γωνία της γραμμής μενού και να μεταβείτε στο Σχετικά με αυτό το Mac > Αναφορά συστήματος > Bluetooth. Θα δείτε τις διάφορες συνδεδεμένες συσκευές σας Bluetooth, συμπεριλαμβανομένου του Magic Mouse ή του Magic Trackpad. Κάντε κλικ σε αυτό και ελέγξτε τον αριθμό έκδοσης.

Τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα που δεν ειναι άλλο απο το πώς να ενημερώσετε; Η απάντηση είναι απλή: δεν μπορείς. Η διαδικασία είναι αυτόματη, είναι ο Mac που αποφασίζει μόνος του πότε θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει το νέο υλικολογισμικό. Μπορείτε να ελέγχετε μόνο την εγκατεστημένη έκδοση από καιρό σε καιρό για να δείτε εάν έχει εγκατασταθεί η ενημέρωση.

Όσον αφορά τις αλλαγές, μπορούμε να φανταστούμε ότι υπάρχουν διάφορες και ποικίλες βελτιστοποιήσεις. Αλλά η Apple δεν επικοινωνεί δημόσια για το θέμα.