Η Apple χάνει έδαφος στα ασύρματα ακουστικά στην Κίνα και την νξεπερνούν η Xiaomi και η Huawei

0

Σαφώς, τα πράγματα κινούνται έντονα και ανατρεπτικά στην κινεζική αγορά τεχνολογίας. Παραμένοντας κυρίαρχη πριν από μερικά τρίμηνα σε αυτήν την περιοχή του κόσμου, η Apple υποχωρεί τώρα και χάνει έδαφος μπροστά στον ανταγωνισμό από τοπικούς κατασκευαστές. Αυτό συμβαίνει στον τομέα των smartphone ή tablet και από εδώ και πέρα, η Apple δεν είναι πλέον ηγέτης στον τομέα των ασύρματων ακουστικών (TWS), παρά τη δημοτικότητα των AirPods και των Beats in-ears. Έτσι, η Xiaomi απέστειλε 3 εκατομμύρια μονάδες TWS το 1ο τρίμηνο του 2024, σημειώνοντας αύξηση 76,2% από έτος σε έτος (συμπεριλαμβανομένου του 29% των συσκευών με ANC, δηλαδή μείωση ενεργού θορύβου). 
 
 
Η Huawei, από την πλευρά της, απέστειλε 2,6 εκατομμύρια μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 55,5% από έτος σε έτος (συμπεριλαμβανομένου του 43% των συσκευών με ANC). στην τρίτη θέση, βρίσκουμε τελικά την Apple, η οποία χάνει το στέμμα της παρά τα 2 εκατομμύρια μονάδες που έχουν αποσταλεί (+3,1% σε ένα χρόνο), συμπεριλαμβανομένου του 75% των συσκευών με ANC.

Ως εκ τούτου, η Apple πηγαίνει απευθείας από την πρώτη στην τρίτη θέση στην αρχή της χρονιάς και δεν είναι καν σαφές ότι η εταιρεία από την Καλιφόρνια μπορεί να παραμείνει στο βάθρο για πολύ, καθώς ο κατασκευαστής Edifier δεν είναι πολύ πίσω με 1,7 εκατομμύρια μονάδες (+12% ), συμπεριλαμβανομένων 26% συσκευών με ANC. Η Apple θα πρέπει να αντιδράσει, αλλά εκτός από το να παίζει με τις τιμές, είναι δύσκολο να δούμε τι περιθώρια ελιγμών έχει πραγματικά ο Καλιφορνέζος γίγαντας .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !