Διατίθεται iOS 18 Beta 2

Τουλάχιστον δύο νέες λειτουργίες είναι διαθέσιμες με την έκδοση beta 2 του iOS 18… εκτός από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( λόγω του DMA σύμφωνα με την Apple ). Η πρώτη είναι η λειτουργία κατοπτρισμού οθόνης iPhone σε Mac (με macOS Sequoia). Είναι επομένως δυνατό να έχετε την οθόνη του iPhone σας σε Mac και να την ελέγχετε με το ποντίκι. Οι ειδοποιήσεις είναι επίσης προσβάσιμες σε αυτό, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο.

Μια άλλη νέα δυνατότητα είναι το SharePlay στην προηγμένη του έκδοση για κοινή χρήση οθόνης. Η κοινή χρήση οθόνης επιτρέπει στους χρήστες να αναλαμβάνουν τον έλεγχο της οθόνης ενός άλλου χρήστη (ο οποίος έχει δώσει τη συγκατάθεσή του εκ των προτέρων) προκειμένου να παράσχει τεχνική ή άλλη βοήθεια.

Μπορούμε να ελπίζουμε ότι η beta είναι επίσης μια ευκαιρία να έχουμε άλλες μικρές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Θα πρέπει να το εγκαταστήσετε για να ανακαλύψετε τι προσφέρει.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τις beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται το iOS 18 Beta 2 και μπορείτε να προχωρήσετε στη λήψη και εγκατάσταση. Υπενθυμίζουμε ότι η δημόσια beta θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο και η τελική έκδοση θα φτάσει τον Σεπτέμβριο.