Οι εφαρμογές του iOS μπορούν να ενσωματώσουν την εφαρμογή Translate της Apple

0


Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας στο WWDC 2024 , η Apple είπε στους προγραμματιστές ότι μπορούν να ενσωματώσουν την εφαρμογή Translate στις δικές τους εφαρμογές του iPhone από το iOS 17.4. Αυτό είναι επίσης δυνατό σε iPad και Mac.

Αυτή η ενσωμάτωση είναι δυνατή χάρη σε ένα νέο API. Ενώ το iPhone, το iPad και ο Mac προσφέρουν ήδη μετάφραση σε επίπεδο συστήματος για επισημασμένο κείμενο, ιστότοπους που προβάλλονται στο Safari και άλλα, το API παρέχει μια βολική λύση για περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες, όπως σχόλια. Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης γράψει μια κριτική στα Ιαπωνικά, το κείμενο μπορεί να μεταφραστεί γρήγορα σε άλλες γλώσσες.

Με το νέο σύστημα, οι προγραμματιστές μπορούν να παρέχουν στους χρήστες μια επιλογή που τους επιτρέπει να μεταφράζουν εύκολα κείμενο στην οθόνη εφαρμογών με ένα απλό κουμπί. Αυτό πηγαίνει ακόμη περισσότερο με το iOS 18, το iPadOS 18 και το macOS Sequoia, καθώς η μετάφραση μπορεί να εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το κείμενο στην αρχική γλώσσα. Με το iOS 17.4 και το iOS 17.5, η μετάφραση εμφανίζεται ως αναδυόμενο παράθυρο.

Μια άλλη αλλαγή, που εξακολουθεί να σχετίζεται με το iOS 18 και το macOS Sequoia, σχετίζεται με τα δίγλωσσα πληκτρολόγια. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε Αγγλικά (ή άλλη γλώσσα) και Κορεατικά στο ίδιο πληκτρολόγιο χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε γλώσσα με μη αυτόματο τρόπο, με προτάσεις λέξεων σε κάθε γλώσσα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !