Γνωρίζουμε ήδη ότι το iOS 18 θα προσφέρει ένα νέο κέντρο ελέγχου και νέες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται σήμερα χάρη στο Bloomberg .

Το νέο Κέντρο Ελέγχου στο iOS 18 θα σας επιτρέψει να έχετε πολλές σελίδες. Από την αρχή μέχρι και τωρα, ο χρήστης δεν έχει άλλη επιλογή και είναι μόνο μία σελίδα. Θα υπάρξουν λοιπόν νέες δυνατότητες με την ενημέρωση στο 18.

Προηγούμενες φήμες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν σήμερα από το Bloomberg, ανέφεραν ότι το κέντρο ελέγχου θα είναι προσαρμόσιμο. Ένα σύστημα μεταφοράς και απόθεσης σάς επιτρέπει να αναδιοργανώσετε τουλάχιστον μέρος των στοιχείων ελέγχου στην οθόνη. Ως έχει, είναι ήδη δυνατό να έχετε κάποια προσαρμογή μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και μετά στην ενότητα "Κέντρο Ελέγχου". Υπάρχει μια λίστα με τις εντολές που περιλαμβάνονται και μπορείτε να ορίσετε τη σειρά τους. Η Apple θα προχωρήσει περαιτέρω με το iOS 18 επιτρέποντας την προσαρμογή απευθείας στο κέντρο ελέγχου.

Επίσης, η Apple θα προσφέρει ένα νέο widget για μουσική και μη λεπτομερείς αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο γίνεται ο έλεγχος του οικιακού αυτοματισμού.

Η Apple θα κάνει επίσημο το iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC 2024 . Αυτή η συνάντηση θα είναι επίσης μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα macOS 15, watchOS 11, tvOS 18 και visionOS 2.