Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό.Δεν είσαι ικανοποιημένος με το ότι το εξαιρετικά ακριβό, Apple Vision Pro που εμφανίζει μερικές φορές ορισμένους περιορισμούς ή ακατανόητες απουσίες, με τα φιλόδοξα παιχνίδια VR να απουσιάζουν και απλά δεν είναι δυνατή η προβολή βίντεο VR που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο μέσω των ακουστικών. Στην πραγματικότητα, αυτός ο ισχυρισμός δεν είναι απολύτως αληθής αφού ένας πολύ απλός ελιγμός, ο οποίος δεν απαιτεί κανένα ιδιαίτερο "out of the box" hack, σας επιτρέπει να παρακάμψετε την αδιάφορη μικροπρέπεια της Apple, γνωρίζοντας ότι τα πιο κοινά βίντεο VR που συμβουλευόμαστε προφανώς αφορούν περιεχόμενο NFSW ( ταινίες για ενήλικες).

Μόλις μια εβδομάδα πριν από το άνοιγμα των  ευρωπαϊκών προπαραγγελιών για το Vision Pro, ορίστε λοιπόν πώς μπορείτε να μπείτε σε pornVR:

1- Ενεργοποιήστε τα ακουστικά Apple Vision Pro.
2 – Μεταβείτε στις ρυθμίσεις ακουστικών
3 – Κάντε κλικ στο εικονίδιο «Εφαρμογές» και μετά στο εικονίδιο «Safari».
4 – Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε "Για προχωρημένους".
5 – Στην καρτέλα Για προχωρημένους, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο «Σημαίες λειτουργιών».
6 – Στη συνέχεια, πρέπει να ενεργοποιήσετε τέσσερις ρυθμίσεις: το WebXR Device API, το WebXR Hand Input Module, το WebXR Augmented Reality Module και το WebXR Gamepad Module (WebXR Device API, WebXR Hand Input Module, WebXR Augmented Reality Module και Webdule) .

7 – Πηγαίνετε σε έναν ιστότοπο που προσφέρει περιεχόμενο NSFW σε VR… και φύγετε! Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι το WebXR API παραμένει σε "πειραματική" έκδοση στο Safari και ότι όλοι οι ιστότοποι βίντεο VR ενδέχεται να μην είναι πλήρως συμβατοί. Ωστόσο, πολλοί ιστότοποι λειτουργούν "σχεδόν" κανονικά. Σε περίπτωση που η προβολή ροής μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, η σχεδόν ασταμάτητη λύση είναι να κατεβάσετε το βίντεο (η επιλογή δυστυχώς είναι διαθέσιμη μόνο σε ιστότοπους επί πληρωμή) και να το προβάλετε μέσω ενός προγράμματος αναπαραγωγής όπως το Moonplayer.