Wondla: Η σειρά κινουμένων σχεδίων του Skydance είναι διαθέσιμη στο Apple TV+

0


 Σε παραγωγή του John Lasseter (πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής της Pixar) και σκηνοθεσία των τριών Andrew L. Schmidt, Lawrence Gong και Philip Pignotti, η Wondla είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων επιστημονικής φαντασίας της οποίας η τεχνική ποιότητα δεν μπορεί να ζηλέψει από τις ταινίες της Pixar. 

Αυτή είναι επίσης η τελευταία παραγωγή της Skydance Animation για το Apple TV+ (το στούντιο έκτοτε έχει υπογράψει με το Netflix). Το γήπεδο: «Περίεργη, ενθουσιώδης και έξυπνη, η Εύα είναι μια έφηβη όπως κάθε άλλη… με μια διαφορά: τη μεγαλώνει μόνη της μια γκουβερνάντα ρομπότ, η Muthr, σε ένα υπερσύγχρονο υπόγειο καταφύγιο. Στα 16α γενέθλιά του, το ιερό του δέχτηκε επίθεση. Αναγκασμένη να φτάσει στην επιφάνεια της Γης, ανακαλύπτει έναν κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περίμενε. 

 

 Ο πλανήτης Γη, που μετονομάστηκε σε Orbona, κατοικείται από εξωγήινους και παράξενα ζώα. Κανένας άλλος άνθρωπος στη θέα. Ο Ότο, μια αξιολάτρευτη γιγάντια αρκουδίτσα με την οποία η Εύα μοιράζεται τηλεπαθητικές δυνάμεις, ο Ρόβεντερ, ένας παράξενος εξωγήινος με ταραγμένο παρελθόν, και ο Μουθρ συνοδεύουν την Εύα στην προσπάθειά της να βρει ανθρώπους, το σπίτι της και το αληθινό της πεπρωμένο. »


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !