Αναστροφή ταχτικής σήμερα, καθώς το YouTube θα εμφανίσει ένα παράθυρο εξουσιοδότησης για λίγο πιο εις βάθος παρακολούθηση, με δύο επιλογές στη συνέχεια:

1- Να επιτρέπεται : "Εάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση, η δραστηριότητα αυτής της εφαρμογής θα συνδεθεί με εφαρμογές και ιστότοπους εκτός Google για την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων και την παροχή μέτρησης διαφημίσεων. Η επιλογή σας θα ισχύει για όλους τους χρήστες της εφαρμογής YouTube στη συσκευή όπου είναι ενεργοποιημένη αυτή η ρύθμιση. »
2- Ζητήστε από την εφαρμογή να μην παρακολουθεί: "Εάν δεν ενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση, η δραστηριότητα αυτής της εφαρμογής δεν θα συνδεθεί με αυτήν των εφαρμογών και ιστότοπων εκτός Google για την εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων και την παροχή διαφημιστικών μέτρων. Αυτό θα κάνει τη συνολική διαφημιστική σας εμπειρία σε αυτήν την εφαρμογή λιγότερο εξατομικευμένη και μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερο σχετικές και πιο επαναλαμβανόμενες διαφημίσεις. »

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το παράθυρο επιλογής δεν θα εμφανίζεται για συνδρομητές YouTube Premium καθώς και για χρήστες με θυγατρικούς λογαριασμούς. Προφανώς, θα είναι πάντα δυνατό να τροποποιήσετε τις αρχικές σας επιλογές μεταβαίνοντας στην ενότητα Ρυθμίσεις iOS, Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια. Αυτό το νέο παράθυρο επιλογής παρακολούθησης θα είναι σύντομα ορατό στην εφαρμογή (η Google δεν προσδιορίζει ημερομηνία, αλλά ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα σύντομα).