Και η 2η δημόσια beta του iOS 18 είναι διαθέσιμη

0

Η Apple έκανε τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta (build 22A5316k) του iOS 18 σε iPhone και iPadOS 18 σε iPad διαθέσιμη για δημόσιους δοκιμαστές. Φτάνει δύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη έκδοση και λίγες μέρες μετά την αναθεώρηση προγραμματιστή beta 4 . Η τελευταία και η σημερινή έκδοση για δημόσιους δοκιμαστές είναι πανομοιότυπες (ίδιος αριθμός κατασκευής).

Ορισμένες νέες δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε σύγκριση με την πρώτη beta. Το ανοιχτό ή σκοτεινό θέμα για iOS συγχρονίζεται πλέον με το ανοιχτό ή σκοτεινό θέμα για τα εικονίδια εφαρμογών στην Αρχική οθόνη. Η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει προσθέσει μια νέα ενότητα που ονομάζεται iCloud, μαζί με το App Store, τους Χάρτες και το Apple Pay και το Game Center. Στις ρυθμίσεις της κάμερας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μια νέα επιλογή "Μενού ελέγχου". Από την άλλη πλευρά, νέες ταπετσαρίες είναι διαθέσιμες για το CarPlay.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται το iOS 18 Beta 2 και μπορείτε να προχωρήσετε στη λήψη και εγκατάσταση.

Εάν δεν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα και θέλετε να το κάνετε, ακολουθήστε τα βήματα:

  1. Μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή».
  3. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple (ο ίδιος που χρησιμοποιείται στο iPhone ή το iPad σας)
  4. Διαβάστε τις συνθήκες και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί για να τις αποδεχτείτε
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται

Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, η συσκευή σας καταχωρείται. Τώρα πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση beta και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή για δημόσια έκδοση beta. Στη συνέχεια, πρέπει να επιστρέψετε και να εμφανιστεί η ενημέρωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !