Έτσι, το Parc de Princes και το Olympic Aquatic Centre έχουν το δικαίωμα σε τρισδιάστατη απόδοση στην εφαρμογή Apple Maps, όπως ακριβώς ο Gare de l'Est, η Pont d'Iéna, η Place de la Madeleine και πολλά άλλα. Μπορείτε να βρείτε τις διάφορες ολυμπιακές τοποθεσίες σε αυτή τη διεύθυνση .

Επίσης, για πρώτη φορά, η εφαρμογή Χάρτες εμφανίζει τοποθεσίες προσωρινών εκδηλώσεων, καταστήματα με αναμνηστικά και χώρους συγκέντρωσης. Η υποστήριξη για τοποθεσίες προσωρινών εκδηλώσεων θα βοηθήσει τους επισκέπτες να βρουν σημαντικά μέρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όλοι οι ιστότοποι των εκδηλώσεων και τελετών έχουν ειδικά εικονίδια που βοηθούν τους επισκέπτες να βρουν πού πρέπει να πάνε. Η εφαρμογή εμφανίζει όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με το κλείσιμο δρόμων και τις συμβουλές που σχετίζονται με τα παιχνίδια για να βοηθήσει τους χρήστες να περιηγηθούν στην πόλη. Υπάρχουν επίσης εξατομικευμένοι οδηγοί για εστιατόρια, ξενοδοχεία και αγορές, με δεκάδες νέους οδηγούς από το Bonbon, το Fooding, το Radio France, το Madame Figaro και το My Little Paris.

Στην πραγματικότητα όμως, δεν σταματά εκεί καθώς το App Store θα προσφέρει άρθρα σχετικά με δημοφιλή γεγονότα όπως η γυμναστική και η κολύμβηση και θα συστήσει στους χρήστες του Διαδικτύου να κατεβάσουν την επίσημη εφαρμογή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Θα εμφανίζονται επίσης παιχνίδια iOS με αθλητικά θέματα και εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης.