Δωρεάν είναι για 3 μήνες το Apple TV+ για παίκτες PS4 και PS5

0

Η Sony ανανεώνει την προσφορά της που επιτρέπει στους κατόχους PlayStation 4 ή 5 να έχουν δωρεάν το Apple TV+ για 3 μήνες. Η προσφορά ισχύει έως 22 Σεπτεμβρίου.

Υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις για να επωφεληθείτε από την προσφορά και ειναι να έχετε λογαριασμό PS4 ή PS5, λογαριασμό PlayStation Network (PSN) και λογαριασμό Apple. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε το Apple TV+ δωρεάν για 3 μήνες:

  • Αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή Apple TV στην ενότητα "Τηλεόραση και βίντεο" της κονσόλας PS4 ή στην πύλη πολυμέσων της κονσόλας PS5
  • Κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή Apple TV και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη
  • Συνδεθείτε ή δημιουργήστε το Apple ID σας
  • Απολαύστε 3 μήνες δωρεάν Apple TV+

Σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) στον ιστότοπό της , η Sony προσδιορίζει: "Η προσφορά ισχύει μόνο για νέους και υπάρχοντες επιλέξιμους συνδρομητές Apple TV+ στην περιοχή σας" . Ο όμιλος επιμένει στο γεγονός ότι οι υπάρχοντες συνδρομητές δεν το δικαιούνται: «Όχι, αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σε νέους συνδρομητές Apple TV+ και επιλέξιμους παλιούς συνδρομητές Apple TV+» .

Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια προσφορά είχε ήδη υπάρξει τον Ιούλιο του 2023 για παίκτες PS4/PS5, τον Μάρτιο του 2022 για παίκτες PS4 και τον Ιούλιο του 2021 για παίκτες PS5. Όπως βλέπουμε, η προσφορά επιστρέφει κάθε χρόνο τον Ιούλιο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !