Η Apple προσφέρει σήμερα μια ενημέρωση για την αθλητική εφαρμογή Apple Sports στο App Store με προσθήκες στο ποδόσφαιρο και το μπέιζμπολ.

Με την ενημέρωση 1.5, η εφαρμογή Apple Sports προσφέρει ζωντανή παρακολούθηση των αγώνων κάθε συλλόγου MLS (ποδόσφαιρο στη Βόρεια Αμερική) και Liga MX (ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Μεξικού) κατά τη διάρκεια του Leagues Cup. Αυτός είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός μεταξύ των ομάδων MLS και Liga MX.

Επιπλέον, η εφαρμογή προσθέτει έναν δείκτη στις επίσημες περιλήψεις MLB (μπέιζμπολ) για νίκες, ήττες και αποκρούσεις pitcher.

Υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή Apple Sports κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο . Όπως υποδηλώνει το όνομα, εστιάζει στον αθλητισμό. Επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ζωντανά σκορ, καθώς και ορισμένα χαρακτηριστικά των αγώνων. Ο χρήστης μπορεί, αν θέλει, να ακολουθήσει τις αγαπημένες του ομάδες για γρήγορη πρόσβαση.

Προσφέρει πολλά πρωταθλήματα: Ligue 1, MLS, MLB, NBA, WNBA, Premier League, NCAA Basketball, MLB, NCAA και άλλα. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα: η διαθεσιμότητά του είναι περιορισμένη. Πράγματι, η δωρεάν εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για τη Γαλλία ή άλλες χώρες.