Η Apple έχει μια νέα σελίδα στον ιστότοπό της που προσκαλεί τους γονείς να αγοράσουν ένα κινητό Apple Watch για τα παιδιά τους. Υπάρχει μόνο στο αμερικανικό site προς το παρόν με τον τίτλο Apple Watch For Your Kids.

Η σελίδα παραθέτει μια σειρά από επιχειρήματα για να ενθαρρύνει τους γονείς να αγοράσουν το συνδεδεμένο ρολόι. Μπορούμε να διαβάσουμε:

Ρυθμίστε οποιοδήποτε κινητό Apple Watch για τα παιδιά σας, ακόμα κι αν δεν έχουν το δικό τους iPhone. Εύκολες κλήσεις και μηνύματα. Μάθετε πού βρίσκονται. Ένας πολύ καλός τρόπος για να τα κρατήσετε ενεργά. Είναι ανεξαρτησία για αυτούς. Και ηρεμία για εσάς.

Η Apple προωθεί τη Σχολική Λειτουργία, μια επιλογή που περιορίζει τις ειδοποιήσεις και τις εφαρμογές κατά τη διάρκεια του μαθήματος χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Μην ενοχλείτε. Το πρόγραμμα για αυτήν τη λειτουργία ορίζεται από τους γονείς και προσθέτει έναν ορατό κίτρινο κύκλο στο Apple Watch, ώστε οι δάσκαλοι να γνωρίζουν ότι η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την ώρα του μαθήματος.

Η Apple υπογραμμίζει επίσης την ανθεκτικότητα και την αντοχή στο νερό του Apple Watch, καθώς και τις ενσωματωμένες επιλογές παρακολούθησης δραστηριότητας που περιλαμβάνουν προπονήσεις για παιδιά και ανταμοιβές για δραστηριότητες.

Πώς να προσφέρετε ένα ρολόι στο παιδί σας; Πρέπει να του προσφέρετε τουλάχιστον ένα Apple Watch Series 4 GPS + κινητό με πρόγραμμα από έναν χειριστή. Από την πλευρά των γονέων, χρειάζεστε τουλάχιστον ένα iPhone 6s, ενεργοποιημένο το Family Sharing και τους λογαριασμούς Apple ενός γονέα και του παιδιού.