Η Apple μόλις πρόσφερε μια αναθεώρηση της beta 3 του iOS 18 στο iPhone και του iPadOS 18 στο iPad για λήψη. Αυτή φτάνει μια εβδομάδα μετά την αρχική έκδοση .

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που μπορούν να βρεθούν μεταξύ της αρχικής beta 3 του iOS 18 και της σημερινής αναθεώρησης. Τουλάχιστον ένα στοιχείο που πρέπει να αλλάξετε είναι ο αριθμός κατασκευής. Το προηγούμενο ήταν 22A5307f και το νέο είναι 22A5307i. Είναι πιθανό ότι η Apple έκανε την αλλαγή για να φιλοξενήσει τη δημόσια beta που αναμένεται να φτάσει αυτή την εβδομάδα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο με το ρολόι και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο My Watch > General > Software Update. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ανακτήσετε τη νέα έκδοση.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει μια αναθεώρηση της beta 3 του macOS Sequoia. Και πάλι, φτάνει μια εβδομάδα μετά την πρώτη έκδοση και δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις αλλαγές. Ο νέος αριθμός κατασκευής είναι 24A5289h, όπου ο προηγούμενος ήταν 24A5289g.

Για να εγκαταστήσετε το macOS Sequoia beta, βεβαιωθείτε ότι έχετε λογαριασμό προγραμματιστή (ή καταχωρίστε τον λογαριασμό σας Apple στο αποκλειστικό δωρεάν πρόγραμμα ). Εάν ναι, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συστήματος > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Στη γραμμή στην ενότητα "Ενημέρωση Beta", κάντε κλικ στο γράμμα "i". Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε την επιλογή Developer Beta. Επιστρέψτε και μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη.