Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της beta 4 του iOS 18 στο iPhone και του iPadOS 18 στο iPad , η Apple προσφέρει μια αναθεώρηση για λήψη. Αυτή είναι για προγραμματιστές και όχι για δημόσιους δοκιμαστές.

Η έκδοση iOS 18 Beta 4 έχει αριθμό έκδοσης 22A5316k. Συγκριτικά, η έκδοση που διανεμήθηκε στην αρχή της εβδομάδας είχε αριθμό έκδοσης 22A5316j. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των δύο; Η Apple δεν λέει τίποτα για το θέμα. Αλλά αυτό είναι προφανώς ένα σημαντικό στοιχείο, διαφορετικά ο κατασκευαστής θα περίμενε την beta 5.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται η έκδοση iOS 18 Beta 4 και μπορείτε να προχωρήσετε στη λήψη και εγκατάσταση.

Μερικές νέες δυνατότητες ήταν διαθέσιμες με την Beta 4 σε σύγκριση με την Beta 3. Το ανοιχτό ή σκοτεινό θέμα του iOS είναι πλέον σε συγχρονισμό με το ανοιχτό ή σκοτεινό θέμα για τα εικονίδια εφαρμογών στην Αρχική οθόνη. Η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει προσθέσει μια νέα ενότητα που ονομάζεται iCloud, μαζί με το App Store, τους Χάρτες και το Apple Pay και το Game Center. Στις ρυθμίσεις της κάμερας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μια νέα επιλογή "Μενού ελέγχου". Από την άλλη πλευρά, νέες ταπετσαρίες είναι διαθέσιμες για το CarPlay.