Apple Intelligence: Η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο μιας συνδρομής επί πληρωμή για κάποιες νέες λειτουργίες

0

Η Apple φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής ενός μοντέλου συνδρομής για την υπηρεσία Apple Intelligence AI. Αυτό το πακέτο AI θα προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες και θα βασίζεται σε νέους συνεργάτες (πέρα από το OpenAI). Με το iOS 18, τα μοντέλα iPhone 15 Pro/iPhone 16 Pro θα επωφεληθούν από πολύ προηγμένες λειτουργίες AI (εκτός από την Ευρώπη ), αλλά θα μπορούσε επομένως να εισαχθεί ένα μοντέλο επί πληρωμή για νέες λειτουργίες. Αυτή η συνδρομή θα ευθυγραμμιστεί με το επίπεδο τιμολόγησης του iCloud+, με το τελευταίο να προσφέρει προηγμένες δυνατότητες για μερικά ευρώ μηνιαίως.

Επομένως, ένα άρθρο του Bloomberg προτείνει ότι η Apple σχεδιάζει να χρεώσει για νέες λειτουργίες για την Apple Intelligence. Υπενθυμίζουμε ότι το Apple Intelligence θα περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση στην τεχνολογία GPT-4 κατά την κυκλοφορία χωρίς να απαιτείται λογαριασμός ChatGPT, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα χρήστη δεν χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση της τεχνητής νοημοσύνης. Η Apple διερευνά επίσης νέες συνεργασίες με άλλους παρόχους τεχνητής νοημοσύνης για να προσφέρει επαγγελματικές συνδρομές στο μέλλον. Ωστόσο, η εισαγωγή των λειτουργιών επί πληρωμή πιθανότατα θα καθυστερήσει έως ότου περισσότεροι χρήστες έχουν συσκευές που να μπορούν να εκτελούν το Apple Intelligence, κάτι που θα μπορούσε να διαρκέσει αρκετά χρόνια.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !