Αναμένονται αλλαγές στα χρώματα του iPhone 16 Pro και συγκεκριμένα η παρουσία ενός χάλκινου μοντέλου όπου θα αντικαταστήσει το μπλε μοντέλο που βρέθηκε στο iPhone 15 Pro.

Η σημερινή διαρροή προέρχεται από τον Κινέζο leaker Fixed Focus Digital στο Weibo που μιλά για μια μπρονζέ απόχρωση. Αυτό το χρώμα μπορεί να είναι λίγο περίεργο όταν γνωρίζετε ότι προηγούμενες φήμες μιλούσαν για ροζ μοντέλο. Αναφέρθηκε τον Μάρτιο , καθώς και τον Μάιο από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo και στις αρχές Ιουλίου . Αλλά αυτές οι πληροφορίες και οι σημερινές πληροφορίες μπορεί να μην έρχονται σε αντίφαση.

Πράγματι, είναι πιθανό το iPhone 16 Pro να είναι διαθέσιμο σε ροζ, αλλά να προσεγγίζει μια χάλκινη απόχρωση ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, ο leaker αναφέρει μόνο την περίπτωση του iPhone 16 Pro Max, αλλά είναι ασφαλές στοίχημα ότι το iPhone 16 Pro θα δικαιούται επίσης το νέο χρώμα.

Άλλα χρώματα που θα πρέπει να προσφέρει η Apple με τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max θα είναι μαύρο, λευκό ή ασημί, καθώς και γκρι ή φυσικό τιτάνιο.

Μια προηγούμενη φήμη πρότεινε ότι η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει μια βελτιωμένη διαδικασία για το φινίρισμα και το χρωματισμό του τιτανίου, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο λαμπερή εμφάνιση από το φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο του iPhone 15 Pro. Το γυαλιστερό φινίρισμα μπορεί να μοιάζει περισσότερο με το ανοξείδωτο χάλυβα που χρησιμοποιούσε η Apple τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα είναι πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές.