Ολόκληρη η γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της εφαρμογής ανανεώθηκε, αντικαθιστώντας την καρτέλα "Αγορά" με "Προϊόντα" και την καρτέλα "Περίοδοι σύνδεσης" με "Μάθετε περισσότερα". Η καρτέλα «Για εσάς» παρέχει σχετικές προσφορές και προτάσεις, όπως δωρεάν δοκιμές του Apple Music και του Apple TV+, ενώ η καρτέλα «Προϊόντα» σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε νέα προϊόντα και να αγοράσετε νέα αξεσουάρ για τις συσκευές σας. 

Από την πλευρά της, η ενότητα «Πηγαίνετε παρακάτω» επισημαίνει τις κοντινές συνεδρίες Today στις συνεδρίες της Apple, καθώς και προσφέρει βοήθεια με τη διαμόρφωση της συσκευής, καθώς και την υποστήριξη. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αποδεχτείτε ότι η Apple συλλέγει δεδομένα για τις αγορές, τις συνδρομές σας και άλλα, προκειμένου να σας προσφέρει προτάσεις.

Ακολουθούν οι πλήρεις βαθμολογίες του App Store:

Η επανασχεδιασμένη εμπειρία χρήστη σάς επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα χρήσιμο, εξατομικευμένο περιεχόμενο στην καρτέλα Για εσάς, να ανακαλύψετε τι νέο υπάρχει στην καρτέλα Προϊόντα και να μάθετε πώς να αξιοποιείτε στο έπακρο τις συσκευές σας στο Go more.

Οι νέες επιλογές προσαρμογής για τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις απορρήτου σας δίνουν μεγαλύτερο έλεγχο στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μοιράζεστε με την Apple.

Η εφαρμογή Apple Store είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη από το App Store