Έρχονται σύντομα τα χειριστήρια του Apple Vision Pro

0

Σιγά σιγά, το Vision Pro ανοίγει πέρα ​​από τους πολύ τεχνητούς περιορισμούς που επιβάλλει η Apple με ανάγνωση βίντεο VR online, συμβατότητα με παιχνίδια PCVR, με το πεδίο των δυνατοτήτων να διευρύνεται για το Vision Pro, το οποίο είναι ακόμη και το ελάχιστο για ένα Κράνος XR που τιμολογείται στα 4000 ευρώ. Παραμένει όμως ακόμη ένα σημαντικό εμπόδιο για τα παιχνίδια VR, δηλαδή η απουσία ειδικών ελεγκτών χώρου. Ως εκ τούτου, η startup κινεζική Surreal Interactive θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα προσφέρει αυτόν τον τύπο αξεσουάρ για τα ακουστικά της Apple. Ιδρύθηκε και διαχειρίζεται απο το Zhenfei Yang, πρώην στέλεχος της DJI, η Surreal Interactive παρουσιάζει το Surreal Touch, λμε ειτουργικούς ελεγκτές (δεν βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο του πρωτοτύπου) που θα μπορούσαν κάλλιστα να ανοίξουν το δρόμο για άλλους κατασκευαστές αντικειμένων.


Τα χειριστήρια Surreal Touch μοιάζουν πολύ με τα χειριστήρια ακουστικών του Meta Quest 3 & Pro και παρέχουν χωρική παρακολούθηση 6DoF με ακρίβεια 10 mm. Αυτά τα χειριστήρια θα πρέπει να μετατρέψουν το Vision Pro σε ένα πολυτελές σετ μικροφώνου-ακουστικού για τους πιο πλούσιους (ή να χαλάσουν εάν το πρόγραμμα εξοικονόμησης εισόδου στα ακουστικά) παίκτες VR. Το Surreal Interactive υπόσχεται επίσης ένα SDK που επιτρέπει τη ροή των παιχνιδιών Steam VR στο Vision Pro (σε 4K και 120 Hz), αλλά λύσεις υπάρχουν ήδη σήμερα, ακόμα κι αν δεν είναι πραγματικά plug and play . Δεν γνωρίζουμε ακόμη την αυτονομία και την τιμή του αξεσουάρ, αλλά οι λεπτομέρειες θα φτάσουν σύντομα γνωρίζοντας ότι οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν γύρω στα μέσα Αυγούστου.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !