Έτσι μπορείτε να εγγραφείτε για τη δημόσια έκδοση beta του iOS 18

0

Η Apple θα προσφέρει τη δημόσια έκδοση beta του iOS 18 στο iPhone και του iPadOS 18 στο iPad σε λίγες μέρες. Μπορείτε τώρα αν θέλετε να προετοιμαστείτε για να το κατεβάσετε και εσείς.

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να προετοιμαστείτε για τη δημόσια έκδοση beta του iOS 18:

  1. Μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή».
  3. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple (ο ίδιος που χρησιμοποιείται στο iPhone ή το iPad σας)
  4. Διαβάστε τις συνθήκες και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί για να τις αποδεχτείτε
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται

Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, η συσκευή σας καταχωρείται. Μόλις είναι διαθέσιμη η δημόσια beta, απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση beta και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή για τη δημόσια έκδοση beta. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιστρέψετε και θα εμφανιστεί η ενημέρωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει μια συγκεκριμένη ημέρα για την κυκλοφορία της δημόσιας beta του iOS 18. Ο κατασκευαστής αρκείται να αναφέρει μια άφιξη τον Ιούλιο. Αλλά με βάση τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει να είναι θέμα ημέρας αφού είναι σχεδόν μέσα Ιουλίου. Από την πλευρά των προγραμματιστών, είμαστε ήδη στην έκδοση beta 3 .

Εκτός από το iOS 18 και το iPadOS 18, η Apple θα προσφέρει τη δημόσια έκδοση beta του macOS Sequoia, του watchOS 11, του tvOS 18 και της ενημέρωσης HomePod 18. Από την άλλη πλευρά, δεν θα υπάρξει δημόσια έκδοση beta για το visionOS 2 .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !