Το iOS 17.6 και macOS 14.6 η 4η δημόσια έκδοση beta είναι διαθέσιμη

0

Η Apple έκανε σήμερα την τέταρτη δημόσια έκδοση beta του iOS 17.6 διαθέσιμη σε iPhone και iPadOS 17.6 στο iPad. Φτάνει λίγες ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές και μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη .

Καμία ιδιαίτερη καινοτομία δεν παρατηρήθηκε με τις πρώτες beta του iOS 17.6 που προσφέρονται σε προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη σε αυτό το στάδιο, γνωρίζοντας ότι αυτή θα πρέπει να είναι η τελευταία "μεγάλη" ενημέρωση του iOS 17. Επομένως, πρέπει να αρκεστούμε –προς το παρόν τουλάχιστον– με διάφορες βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις, καθώς και με διορθώσεις σφαλμάτων.

Η Apple προτιμά πλέον να εστιάζει στο iOS 18. Η ενημέρωση είναι επίσημη από το WWDC 2024. Η τρίτη έκδοση beta είναι έκτοτε διαθέσιμη για λήψη για προγραμματιστές . Θα υπάρξουν αρκετές beta κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μετά η τελική έκδοση τον Σεπτέμβριο. Υπάρχει επίσης η δημόσια beta του iOS 18 διαθέσιμη από αυτήν την εβδομάδα .

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να ξεκινήσει η λήψη. Και αν θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση beta. Επιλέξτε "iOS 17 Public Beta" και μετά επιστρέψτε. Θα εμφανιστεί η δημόσια beta του iOS 17.6, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη λήψη.

Για χρήστες Mac, η Apple προσφέρει την τέταρτη δημόσια έκδοση beta του macOS 14.6. Φτάνει επίσης λίγες ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !