Δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα νέα χαρακτηριστικά κατά τη φάση beta και ο λόγος είναι απλός αφού η Apple ανακοινώνει ότι η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει καμία. «Αυτή η ενημέρωση φέρνει σημαντικές διορθώσεις και βελτιώσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και συνιστάται σε όλους τους χρήστες », μπορούμε να διαβάσουμε στις σημειώσεις.

Υπάρχουν λοιπόν διορθώσεις, αλλά η Apple δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες. Τώρα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε ποιες ατέλειες ασφαλείας έχουν διορθωθεί και κυρίως να ελέγξουμε αν έχουν ήδη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από χάκερ.

Ενημέρωση Η Apple λέει ότι η ενημέρωση κλείνει 39 ευπάθειες ασφαλείας, αλλά κανένα δεν έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από χάκερ.

Για να ενημερώσετε το iPhone ή το iPad σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται η τελική έκδοση του iOS 17.6. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Θα μπορούσε κάλλιστα το iOS 17.6 να είναι η τελική έκδοση του iOS 17. Πράγματι, η Apple εργάζεται κυρίως στο iOS 18 αυτή τη στιγμή και η beta 4 είναι διαθέσιμη σε προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές .

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει την τελική έκδοση του macOS 14.6 (build 23G80) σε Mac, το watchOS 10.6 (build 21U577) στο Apple Watch, το tvOS 17.6 (build 21M71) στο Apple TV και το visionOS 1.3 (build 21O771) στο VisionPro.