Το iOS 18 beta 3 είναι διαθέσιμο

0

Η Apple μόλις πρόσφερε την έκδοση beta 3 (build 22A5307f) του iOS 18 στο iPhone και το iPadOS 18 στο iPad για λήψη. Φτάνει δύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη έκδοση και αυτή τη στιγμή αφορά τους προγραμματιστές.

Η Apple δεν μας λέει ακόμα τι νέο υπάρχει σε αυτήν την έκδοση. Το προηγούμενο ήταν η ευκαιρία να έχουμε μερικά , συμπεριλαμβανομένου του κατοπτρισμού της οθόνης του iPhone σε Mac, της νέας έκδοσης του SharePlay για τον απομακρυσμένο έλεγχο της συσκευής ενός άλλου ατόμου, την υποστήριξη RCS και άλλες βελτιώσεις. Είναι καλό να σημειωθεί ότι τα μεγάλα νέα χαρακτηριστικά της beta 2 δεν αφορούν την Ευρώπη (προς το παρόν). Θα ήταν λοιπόν ωραίο αν η Beta 3 ήταν λίγο πιο ενδιαφέρουσα για εμάς.

Επομένως, θα πρέπει να εγκαταστήσετε αυτήν τη νέα έκδοση σε iPhone και iPad για να δείτε τι προσφέρει. Αναμένονται νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται το iOS 18 Beta 3 και μπορείτε να προχωρήσετε στη λήψη και εγκατάσταση. Υπενθυμίζουμε ότι η δημόσια beta θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο και η τελική έκδοση θα φτάσει τον Σεπτέμβριο.

Η τελική έκδοση του iOS 18 θα είναι διαθέσιμη σε όλους τον Σεπτέμβριο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !