Η Apple μόλις πρόσφερε την έκδοση beta 4 (build 22A5316j) του iOS 18 στο iPhone και το iPadOS 18 στο iPad για λήψη.Έρχεται δύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη και αυτή τη στιγμή αφορά τους προγραμματιστές.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το τι νέο υπάρχει σε αυτήν την έκδοση. Το προηγούμενο ήταν η ευκαιρία να υπάρχουν σκοτεινά εικονίδια για εφαρμογές τρίτων, η προσθήκη ενός κουμπιού "Επιλογή" για την επιλογή φωτογραφιών στην εφαρμογή Φωτογραφίες, η υποστήριξη για RCS στο SFR , η επιλογή "μιας δυναμικής ταπετσαρίας που αλλάζει από το ένα χρώμα στο άλλο ανάλογα με την ώρα της ημέρας και άλλα στοιχεία.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται το iOS 18 Beta 4 και μπορείτε να προχωρήσετε στη λήψη και εγκατάσταση.

Πριν από λίγες ημέρες η Apple πρόσφερε επίσης την πρώτη δημόσια beta . Αλλά δεν υπάρχει καμία αλλαγή ακόμη σχετικά με τους δημόσιους δοκιμαστές. Η δεύτερη δημόσια beta (η οποία θα αντιστοιχεί στην τέταρτη beta για προγραμματιστές) θα πρέπει να φτάσει σε λίγες μέρες. Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η τελική έκδοση του iOS 18 θα είναι διαθέσιμη σε όλους τον Σεπτέμβριο.