Το iOS 18 προσθέτει ένα άλμπουμ για την επαναφορά χαμένων ή κατεστραμμένων φωτογραφιών/βίντεο

0

Η εφαρμογή Photos στο iOS 18 αποκτά ένα νέο άλμπουμ που θα ενδιαφέρει ιδιαίτερα άτομα που έχουν φωτογραφίες ή βίντεο που έχουν χαθεί ή καταστραφεί. Θα είναι δυνατή η ανάκτησή τους μέσα απο αυτό και θα επηρεάσει επίσης το macOS Sequoia.

Οι φωτογραφίες στο iOS 18 θα μπορούν να ανακτήσουν ορισμένες φωτογραφίες/βίντεο

Το νέο άλμπουμ ονομάζεται “Recovered” στα αγγλικά. Το ακριβές Ελληνικό όνομα δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά θα μπορούσε να είναι "επαναφορά". Η Apple λέει ότι αυτή η δυνατότητα βοηθά στον εντοπισμό και τον εντοπισμό φωτογραφιών και βίντεο που έχουν χαθεί ή καταστραφεί προηγουμένως και στην εμφάνιση τους στο νέο άλμπουμ "Ανακτήθηκε" στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Το νέο άλμπουμ συνυπάρχει με το υπάρχον άλμπουμ “Recently Deleted”.

Επιπλέον, η Apple λέει ότι όταν κάνετε ενημέρωση σε iOS 18, iPadOS 18 και macOS Sequoia, το iPhone, το iPad ή το Mac σας θα σαρώσει αυτόματα φωτογραφίες και βίντεο με δυνατότητα ανάκτησης.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια φωτογραφία ή ένα βίντεο μπορεί να χαθεί ή/και να καταστραφεί. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να συμβεί λόγω ενός ζητήματος καταστροφής της βάσης δεδομένων ή όταν τραβάτε μια φωτογραφία και δεν έχει αποθηκευτεί σωστά στη βιβλιοθήκη σας. Οι εφαρμογές τρίτων που είναι εξουσιοδοτημένες για τη διαχείριση της βιβλιοθήκης σας ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν απώλεια και/ή καταστροφή περιεχομένου.

Εάν διαθέτετε το iOS 18 beta (για προγραμματιστές ή δημόσιους ελεγκτές ) ή το macOS Sequoia beta (για προγραμματιστές ή δημόσιους δοκιμαστές ), ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εντοπίστε την ενότητα "Άλλα". Εδώ, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να εμφανιστεί ένας φάκελος "Ανακτήθηκε". Εάν δεν εμφανίζεται, τότε κανένα περιεχόμενο δεν χάνεται ή καταστραφεί. Και είναι καλό.

Αυτό το νέο άλμπουμ έρχεται μετά από ένα ενοχλητικό σφάλμα που εμφανίστηκε με το iOS 17.5 . Ορισμένοι χρήστες έχουν δει εικόνες που έχουν διαγραφεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να επανεμφανίζονται στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών τους. Η Apple αργότερα είπε ότι αυτό οφειλόταν σε ένα πρόβλημα καταστροφής της βάσης δεδομένων που προκάλεσε την επανεμφάνιση των φωτογραφιών ακόμα και μετά τη διαγραφή τους.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !