Η κατοχή της άδειας οδήγησης στο iPhone δεν είναι πλέον δυνατή στη Φλόριντα

0

Είναι δυνατό πλέον να έχετε την ψηφιακή σας άδεια οδήγησης στο iPhone σας, αλλά αυτό περιορίζεται σε μερικά μέρη και η Φλόριντα είναι ένα από αυτά που μπορούν να επωφεληθούν από αυτό . Αυτό όμως δεν ισχύει πλέον απο σήμερα.

Το τέλος της άδειας οδήγησης στο iPhone στη Φλόριντα

Το Τμήμα Ασφάλειας Αυτοκινητοδρόμων και Μηχανοκίνητων Οχημάτων της Φλόριντα (FLHSMV) ενημέρωσε τους κατόχους ψηφιακών δελτίων ταυτότητας ότι η πολιτεία των ΗΠΑ βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης νέου παρόχου για αυτό το πρόγραμμα. Το FLHSMV είπε στους χρήστες ότι θα πρέπει να διαγράψουν τις εφαρμογές ψηφιακής ταυτότητας και να επιστρέψουν στη χρήση φυσικών δελτίων ταυτότητας και αδειών οδήγησης μέχρι να επιλεγεί μια νέα. Η ομάδα είπε στο 9to5Mac :

Το Τμήμα Ασφάλειας Αυτοκινητοδρόμων και Μηχανοκίνητων Οχημάτων της Φλόριντα προσπαθεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες προς τους πελάτες μας. Ο οργανισμός θα αναθεωρήσει την εφαρμογή Florida Smart ID. Μόλις επιλεγεί ένας νέος πάροχος, θα γίνουν βελτιώσεις στην εφαρμογή Florida Smart ID.

Προς το παρόν, το FLHSMV καταργεί την εφαρμογή Florida Smart ID από τα καταστήματα εφαρμογών. Εάν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή, διαγράψτε την από τη συσκευή σας, καθώς δεν θα είναι πλέον λειτουργική. Σημειώστε ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή εντός του τμήματος.

Αναμένουμε ότι η νέα εφαρμογή θα αναπτυχθεί στις αρχές του 2025 και θα σας ειδοποιήσει μέσω email εκείνη τη στιγμή.

Ένα στοιχείο που προκαλεί έκπληξη εδώ είναι ότι η στάση είναι απότομη και ότι δεν υπάρχει σχέδιο Β, εκτός από την επιστροφή στην παλιά καλή φυσική άδεια. Αλλά για την ψηφιακή έκδοση, θα πρέπει να περιμένετε.

Στη Γαλλία, είναι δυνατό να έχετε την ψηφιακή σας άδεια οδήγησης με την εφαρμογή France Identity. Αλλά δεν υπάρχει εγγενής ενσωμάτωση με το iPhone όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό γίνεται μέσω της εφαρμογής Cards (Πορτοφόλι) της Apple, όπου η Γαλλία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δική της λύση.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !