Το TinyPod είναι ένα νέο αξεσουάρ που στοχεύει να μετατρέψει το Apple Watch σας σε iPod χάρη σε μια συγκεκριμένη θήκη σιλικόνης. Περιλαμβάνει έναν τροχό κλικ όπως το περίφημο Walkman.

Όταν ένα Apple Watch τοποθετείται μέσα στο TinyPod, ο τροχός κλικ της θήκης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κύλιση στη διεπαφή watchOS. Αυτό το σύστημα λειτουργεί χρησιμοποιώντας μηχανοποιημένα εξαρτήματα που έρχονται σε άμεση επαφή με το Digital Crown του ρολογιού.


Επίσης, προτείνεται ότι μια κινητή έκδοση του Apple Watch θα μπορούσε να τοποθετηθεί μέσα στο TinyPod και να χρησιμοποιηθεί ως μινιατούρα τηλέφωνο, χωρίς να χρειάζεται να φέρεις μαζί σου το iPhone. Η θήκη αφήνει εκτεθειμένο το πίσω μέρος του Apple Watch, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση ενός Apple Watch με αυτόν τον τρόπο θα ήταν απογοητευτική επειδή χρησιμοποιεί επαφή με το δέρμα για έλεγχο ταυτότητας. Εάν το TinyPod είναι αποθηκευμένο σε μια τσέπη, το Apple Watch πρέπει να ξεκλειδώνεται χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που χρησιμοποιείται.


Το TinyPod είναι διαθέσιμο για 79,99 $ για το Apple Watch 40/41mm ή 44/45mm. Είναι συμβατό με το Apple Watch Series 4 και νεότερη έκδοση, καθώς και με το Apple Watch SE. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 10 $ για το Apple Watch Ultra 49 χιλιοστών.

Σημειώστε ότι υπάρχει επίσης ένα TinyPod Lite από 29,99 $ που δεν περιλαμβάνει τον τροχό κλικ.