Καλά τα νέα σήμερα για τους χρήστες του Firefox: Οι Χάρτες της Apple στον Ιστό είναι πλέον συμβατοί με το πρόγραμμα περιήγησης Mozilla. Μέχρι τώρα, έπρεπε να χρησιμοποιείτε Safari, Chrome, Microsoft Edge ή άλλο πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στο Chromium.

Μέχρι τώρα, απλώς μεταβαίνοντας στους Χάρτες της Apple στον Ιστό με τον Firefox εμφανιζόταν ένα μήνυμα σφάλματος. Αλλά αυτό είναι αρχαία ιστορία τώρα.

Οι Χάρτες της Apple στον Ιστό έφτασαν τον Ιούλιο . Αυτή ήταν μια έκδοση beta και αυτό ισχύει ακόμα και σήμερα, τίποτα δεν αλλάζει σε αυτό το επίπεδο. Ομοίως, η μόνη διαθέσιμη γλώσσα αυτή τη στιγμή είναι τα αγγλικά.

Η Apple εξηγεί ότι είναι δυνατό να λάβετε οδηγίες για το περπάτημα και την οδήγηση. βρείτε σημεία ενδιαφέροντος και πρακτικές πληροφορίες, όπως οι ώρες λειτουργίας τους, καθώς και φωτογραφίες, βαθμολογίες και σχόλια. να πραγματοποιήσει ενέργειες όπως η παραγγελία ενός γεύματος απευθείας από τα φύλλα σχεδίων. και συμβουλευτείτε οδηγούς για να ανακαλύψετε μέρη για φαγητό, ψώνια και επίσκεψη, σε όλο τον κόσμο. Άλλες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της προβολής 360°, θα είναι διαθέσιμες τους επόμενους μήνες.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στους Χάρτες της Apple από τον Ιστό και να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες, απλώς μεταβείτε στη διεύθυνση beta.maps.apple.com .