Ένα φθηνότερο ακουστικό Apple Vision Pro βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα πρέπει να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος σύμφωνα με την Gurman. Επαναλαμβάνει επίσης ότι ετοιμάζεται ένα Apple Vision Pro 2, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι προς το παρόν αβέβαιη.

Το πραγματικό ερώτημα είναι τι θα κάνει η Apple για να μειώσει την τιμή. Πρέπει να περιμένουμε οθόνες χαμηλότερης ποιότητας; Λιγότεροι αισθητήρες; Κάτι άλλο; Σε κάθε περίπτωση, η τιμή θα παραμείνει υψηλή. Υποψιαζόμαστε ότι η Apple δεν θα πάει ξαφνικά από τα 3.999 ευρώ στα 999 ευρώ για παράδειγμα. Αυτό θα απαιτούσε περισσότερες από αξιοσημείωτες παραχωρήσεις όσον αφορά το υλικό.

Από την άλλη, ο Gurman λέει ότι η Apple εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη ενός ζευγαριού έξυπνων γυαλιών. Αυτό θα ήταν λίγο πολύ παρόμοιο με αυτό που προσφέρουν τα γυαλιά Meta Ray-Ban.

Οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν ήδη τον Φεβρουάριο και το προϊόν βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Επίσης, το έργο για την κατασκευή γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας εγκαταλείφθηκε λόγω τεχνικών δυσκολιών. Άρα το διάσημο Apple Glass δεν πρέπει να φτάσει άμεσα.