Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το τι νέο υπάρχει στη σημερινή έκδοση. Ο προηγούμενος πρότεινε μερικά. Το ανοιχτό ή σκοτεινό θέμα για iOS συγχρονίζεται πλέον με το ανοιχτό ή σκοτεινό θέμα για τα εικονίδια εφαρμογών στην Αρχική οθόνη. Η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει προσθέσει μια νέα ενότητα που ονομάζεται iCloud, μαζί με το App Store, τους Χάρτες και το Apple Pay και το Game Center. Στις ρυθμίσεις της κάμερας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μια νέα επιλογή "Μενού ελέγχου". Από την άλλη πλευρά, νέες ταπετσαρίες είναι διαθέσιμες για το CarPlay.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται η έκδοση iOS 18 Beta 5 και μπορείτε να προχωρήσετε στη λήψη και εγκατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple προσφέρει επίσης ένα άλλο κανάλι για προγραμματιστές με την έκδοση beta του iOS 18.1 (και του macOS 15.1), το οποίο προσφέρει κυρίως υποστήριξη για το Apple Intelligence. Ωστόσο, η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι προσβάσιμη στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο iOS, ακόμη και με πειρασμό. Σε Mac, μπορεί να ενεργοποιηθεί αλλάζοντας μερικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του υπολογιστή σε αμερικανικά αγγλικά, του Siri στα Αγγλικά και της αλλαγής της περιοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρέπει να γίνουν αλλαγές στην εφαρμογή Ρυθμίσεις συστήματος.