Επομένως, η Apple άλλαξε το ρυθμό της προσφέροντας την έκδοση beta 6 του iOS 18 μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη . Μέχρι τώρα, η εταιρεία πρόσφερε τις νέες της κυκλοφορίες κάθε δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το τι νέο υπάρχει σήμερα. Με την έκδοση beta 5, το Safari ενσωμάτωσε μια νέα «μαγική γόμα» που η Apple αποκαλεί Distraction Control στα Αγγλικά. Αυτή η λειτουργία διευκολύνει την απόκρυψη στοιχείων που αποσπούν την προσοχή σε μια σελίδα, όπως banner για cookie. Η εφαρμογή Photos έχει εξελιχθεί για να αλλάξει ορισμένα στοιχεία σχεδίασης σε σύγκριση με τις πρώτες beta του iOS 18. Η προβολή καρουζέλ έχει εξαφανιστεί σημαντικά. Επίσης, είναι διαθέσιμο ένα νέο κουμπί "Επεξεργασία σελίδων" για γρήγορη απόκρυψη συγκεκριμένων σελίδων από την αρχική οθόνη. Από την άλλη πλευρά, τα εικονίδια του κέντρου ελέγχου έχουν εξελιχθεί.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται η έκδοση iOS 18 Beta 6 και μπορείτε να προχωρήσετε στη λήψη και εγκατάσταση.

Μπορείτε πλέον να περιμένετε μια νέα beta κάθε εβδομάδα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η τελική έκδοση του iOS 18 θα πρέπει λογικά να είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή.