Το iOS 18 προσθέτει μια ρύθμιση για την αναπαραγωγή ήχου κατά την εγγραφή βίντεο

0

Μια νέα ρύθμιση είναι διαθέσιμη στο iOS 18 σχετικά με την εγγραφή βίντεο με ένα iPhone και τη διατήρηση της αναπαραγωγής ήχου απο αυτό.

Με το iOS 17 και τις προηγούμενες εκδόσεις, το iPhone έκλεισε αυτόματα την αναπαραγωγή του ήχου (όπως μουσική) τη στιγμή που ο χρήστης αποφάσιζε να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Κάμερα για κινηματογράφηση. Αυτό βασίστηκε στην υπόθεση ότι δεν θέλετε να λαμβάνεται ο ήχος που παίζει στο τηλέφωνο κατά την εγγραφή.

Με το iOS 18, μια νέα ρύθμιση ονομάζεται "Να επιτρέπεται η αναπαραγωγή ήχου". Βρίσκεται στις Ρυθμίσεις > Κάμερα > Εγγραφή ήχου. Η Apple το ορίζει ως εξής:

Η αναπαραγωγή ήχου δεν θα διακόπτεται αυτόματα κατά την εγγραφή βίντεο. Εάν ο ήχος αναπαράγεται μέσω του ηχείου του iPhone, θα εγγραφεί σε μονοφωνικό.

Αυτή η νέα επιλογή είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone. Αλλά αν θέλετε να επιστρέψετε στη συμπεριφορά του iOS 17 και των προηγούμενων εκδόσεων, απλώς απενεργοποιήστε το. Φυσικά, δεν αλλάζει τίποτα για την εγγραφή ήχου από το σημείο που βρίσκεστε τη στιγμή της εγγραφής βίντεο. Η επιλογή εδώ αφορά μόνο εάν θα επιτρέπεται ή όχι η αναπαραγωγή ήχου στο iPhone κατά τη λήψη.

Το iOS 18 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε beta για προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !