Το iPhone SE 4 ετοιμάζεται στην Apple και θα δικαιούται αρκετές αλλαγές σε σύγκριση με το υπάρχον μοντέλο του 2022. Αυτό περιλαμβάνει ένα νέο σχεδιασμό, νέα οθόνη και τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Mark Gurman του Bloomberg σήμερα επιβεβαιώνει προηγούμενες φήμες που κυκλοφόρησαν για το iPhone SE 4. Το smartphone θα έχει τη σχεδίαση του iPhone 14, που σημαίνει την παρουσία μιας οθόνης OLED 6,1 ιντσών που θα αντικαταστήσει την τρέχουσα οθόνη LCD 4,7 ιντσών. Ομοίως, η οθόνη θα καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια, πράγμα που σημαίνει ότι τα περιγράμματα θα είναι λεπτά. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID με το κουμπί Αρχική σελίδα θα εξαφανιστεί επίσης για να ανοίξει ο χώρος για την αναγνώριση προσώπου Face ID.

Ένα άλλο στοιχείο θα αφορά την λειτουργία του. Ο Gurman λέει ότι το iPhone SE 4 θα διαθέτει υποστήριξη Apple Intelligence. Αυτό σημαίνει ότι το smartphone θα έχει είτε το τσιπ A17 Pro που βρίσκεται στο iPhone 15 Pro/Pro Max, είτε το τσιπ A18 στο μελλοντικό iPhone 16. Σε κάθε περίπτωση, το τηλέφωνο θα είναι ισχυρό, κάτι που είναι καλά νέα για τους χρήστες.

Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο αφού το iPhone SE 4 δεν θα φτάσει πριν από το 2025. Η διαθεσιμότητα θα πρέπει να είναι κατά τους πρώτους μήνες του νέου έτους .

Μένει να δούμε ποια θα είναι η τιμή του. Σύμφωνα με μια φήμη από τον Μάιο , η Apple στοχεύει σε τιμή κάτω των 500 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το τρέχον μοντέλο κοστίζει 429 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και 532,95 ευρώ στη Γαλλία.