Η Samsung θα είναι υπεύθυνη για τις οθόνες OLED στο επόμενο iPad Air και iPad mini

0

Εάν πιστέψουμε το νοτιοκορεατικό site The Elec , η Samsung θα είχε επιλεγεί από την Apple ως ο κύριος προμηθευτής πάνελ OLED για το νέο iPad Air λόγω της μεγαλύτερης παραγωγικής του ικανότητας σε σύγκριση με την LG Display . Η Samsung, η οποία ήδη προμηθεύει πάνελ OLED για το iPad Pro M4 , θα προμηθεύει επίσης πάνελ OLED για το iPad mini από το 2026 (ή το 2027 ανάλογα με τις πηγές). Η σειρά A3 της Samsung Display φέρεται να έχει μηνιαία παραγωγική ικανότητα 135.000 μονάδων, ενώ οι σειρές E6 της LG Display, που ήδη παράγουν πάνελ OLED για το iPhone και το iPad, έχουν σημαντικά χαμηλότερη παραγωγική ικανότητα.

Η μετάβαση της Apple σε οθόνες OLED για ολόκληρη τη σειρά iPad βρίσκεται σε καλό δρόμο:με το iPad Air να αναμένεται να έχει οθόνη OLED το 2026 και το iPad mini το 2027. Ορισμένες πηγές προτείνουν ότι και τα δύο μοντέλα θα μπορούσαν να λάβουν ενημερώσεις για OLED ταυτόχρονα το 2026. Το νέο Το iPad Air αναμένεται να διατηρήσει την οθόνη 11 ιντσών, ενώ η οθόνη του iPad mini θα μπορούσε να αυξηθεί από οθόνη 8,3 ιντσών σε 8,7 ιντσών.

Σε αντίθεση με τα πάνελ LTPO OLED δύο επιπέδων στα τελευταία μοντέλα iPad Pro, τα iPad mini και iPad Air αναμένεται να χρησιμοποιούν πάνελ LTPS μονής στρώσης, τα οποία, αν και λιγότερο φωτεινά και στερούνται τεχνολογίας ProMotion, είναι πολύ φθηνότερα στην κατασκευή. Παρά το πλεονέκτημα της LG Display στη διπλή παραγωγή OLED, η ανάγκη της Apple για πάνελ OLED μεγάλου όγκου, μονού στρώματος ευνοεί τώρα τη Samsung Display ως τον κύριο προμηθευτή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !